076Radio.nl

Via onderstaande player kunt u luisteren naar de live verslagen van de wedstrijden van NAC Breda


Live player

WeekendKr8 Dance Classics Elke zaterdag en zondag van 20.00 tot 21.00 

WeekendKr8 Dance Classics,

Jan begon zijn muzikale radio avontuur in de jaren 80 als locale piraat in Hoogerheide later begon hij bij Ziekenomroep Lievensberg in Bergen op Zoom als technicus en co presentator van het programma "Een plaat van praat" op de zondag middag.

Via een samen werking tussen de omroep en de KRO tijdens de landelijke ziekendag kwam hij in het Hilversum terecht als technicus.

Ondertussen was hij actief als DJ in de Westbrabantse en Belgische discotheken. Omdat dat toch meer trok stopte hij in Hilversum en begon door de week een carrière in de techniek en in ging in het weekeinde als DJ verder. Waar hij in het begin van de jaren 90 mee stopte.

Toch bleef de techniek ook trekken en zo werd C.J.Sound Service opgericht.

En werdt hij regelmatig ingehuurd als technicus voor diverse acts. Eind jaren 90 kwam hij in contact met het managment van The Trammps en was hij 3 de vanste technicus voor hen in Europa. En werd de liefde voor de soul en dance muziek gevormd. Enkele Wapenfeiten als technicus waren/zijn Gino Washington & The Ram Jam Band - Lionel Richie -  Gibson Brothers - Bonny M - Diamond Awards Antwerpen - Toppers.  

Door een bedrijfs uit stapje naar Engeland kwam hij Sander Waasdorp tegen een fanatiek NAC fan en sport verslaggever voor de verslag geving van de NAC wedstrijden, was hij op zoek naar een bedrijf dat de verbindingen voor de locatie verslaggeving kon leveren, dat toen werd uitgezonden bij Radio Continu - Stadsradio Breda en later Bredanu. Voor de aftrap van het voetbal seizoen 2014/2015 hadden zij een gesprek met NAC over de samenwerking rondom het radio programma, NAC gaf aan dat zij graag zelf een Radio station voor de Fans wilde starten.

Door de degradatie was dit helaas niet meer mogelijk, Toen werd de beslissing genomen het toch te doen met als grootste sponsor het facilitaire AV en broadcast bedrijf van Jan en 076Radio.nl was geboren.


 

SW15B.0198
Copyright C.J.Sound Service Broadcast

076 Radio is een onderdeel van:

Stichting 076Media

KvK 76240061