076Radio.nl

Weekend Kr8

Elke zaterdag en zondag van 14.00 tot 15.00

De gouden oude disco krakers van weleer hoor je bij Jan Krijnen's Weekeind Kr8 met ondermeer de maxi van de week. en in het tweede uur een mix met jaren 80 / 90 muziek.

Jan begon zijn muzikale radio avontuur in de jaren 80 als locale piraat in Hoogerheide later begon hij bij Ziekenomroep Lievensberg in Bergen op Zoom als technicus en co presentator van het programma "Een plaat van praat" op de zondag middag.

Via een samen werking tussen de omroep en de KRO tijdens de landelijke ziekendag kwam hij in het Hilversum terecht als technicus.

Ondertussen was hij actief als DJ in de Westbrabantse en Belgische discotheken. Omdat dat toch meer trok stopte hij in Hilversum en begon door de week een carrière in de techniek en in ging in het weekeinde als DJ verder. Waar hij in het begin van de jaren 90 mee stopte.

Toch bleef de techniek ook trekken en zo werd C.J.Sound Service opgericht 

Door een bedrijfs uit stapje naar Engeland kwam hij Sander Waasdorp tegen een fanatiek NAC fan en sport verslaggever voor de verslag geving van de NAC wedstrijden, was hij op zoek naar een bedrijf dat de verbindingen voor de locatie verslaggeving kon leveren, dat toen werd uitgezonden bij Radio Continu - Stadsradio Breda en later Bredanu. Voor de aftrap van het voetbal seizoen 2014/2015 hadden zij een gesprek met NAC over de samenwerking rondom het radio programma, NAC gaf aan dat zij graag zelf een Radio station voor de Fans wilde starten.

Door de degradatie was dit helaas niet meer mogelijk, Toen werd de beslissing genomen het toch te doen met als grootste sponsor het facilitaire AV en broadcast bedrijf van Jan en 076Radio.nl was geboren.

Vanaf september 2016 zendt het station ook op zaterdag en zondag programma's uit. Door de liefde van de Disco Classics kriebelde het bij Jan ook om weer eens een programma te maken. Dit programma werd Wekend k8 Dance Classics

 
Copyright C.J.Sound Service Broadcast