076Radio.nl

Via onderstaande player kunt u luisteren naar de live verslagen van de wedstrijden van NAC Breda


Live player


Het programma NACLive neemt je mee tijdens de wedstrijden van NAC Breda met een live verslag van de wedstrijden door heel Nederland.

De verslaggevers hebben allen een geel zwart hart en dan hoor je ook tijdens het verslag maar het ai altijd kritish en rechtvaardig.


De verslaggevers zijn:


Ad van Loon.

Ad is een verslaggever met een kritishe noot en heeft als scheitsrechter veel kennis van de regeltjes hier door betrapt hij heel af en toe de scheidsrechter van dienst op een dwaling en laat dit duidelijk merken in zijn verslag. En uitspraken als "Piano aan" als NAC weer eens niet aanvallend speeld en nog vele anderen toverd hij zo uit zijn mouw.  


Barry den Reijer.

Als een van de grote fans van NAC zul je Barry weinig bij thuis wedstrijden horen meestal zit hij dan op zijn plek in het stadion.

Een strak analytisch verslag met weetjes en feitjes is zijn ding.


Joost Boterman

Joost heeft al heel wat vlieg jaren in het voetbal verslag met zijn zicht op de wedstrijd neemt jij je kort meer rechtvaardig mee door de wedstrijd


Johan Schrumpf.

Johan leid je door de wedstrijd minuten heen met een scherp helder verslag boven op de bal. hier door mis je geen moment. Met zijn kennis en terdegen voor bereiding kom je veel te weten.


Sander Waasdorp

Sander heeft NAC bloed in zijn aderen en dat is meestal best te horen in zijn verslag. Dat hij vol passie brengt tijdens de wedstrijd. Het liefst duwt hij de bal in het net bij de tegenstander als het eens niet mee zit. Als er iets uit het verleden van NAC nodig is weet Sander het meestal wel. En is goed ziek als NAC verliest.


Jan Krijnen.

Niet zo veel te horen tijdens de wedstrijd als sitekick van de verslaggever van dienst ontfermt hij zicht over de statestieken - sosialmedia en techniek tijdens en de wetstrijd. En zorgt dat de verbinding met de studio en locatie apparatuur in top vorm is.  

Als geboren westbrabander ging hij ooit eens naar het oude stadion met zijn vader en oom in zijn jaren. De sfeer heeft toen al veel indruk gemaakt en doet dit nog steeds en ook zijn himeur is minder als het NAC tegen zit. SW15B.0198
Copyright C.J.Sound Service Broadcast

076 Radio is een onderdeel van:

Stichting 076Media

KvK 76240061